MASA LA CASA ELVIRA
SPECIAL:
-bucătărie tradiţională bucovineană;
-ingrediente ecologice, în mare parte provenind din micro-ferma proprie;
-specialităţi locale: păstrăvi, ciuperci, siropuri, dulceţuri şi gemuri din fructe de pădure;
-băuturi alcoolice şi non-alcoolice preparate la CASA ELVIRA (afinată bucovineană, socată, bere de casă);
-posibilitatea organizării de mese festive.
POLITICA DE MASĂ
Restaurantul pensiunii nu este cu circuit deschis (se adresează exclusiv turiştilor cazaţi în pensiune), nu oferă servire a la carte, însă toate preparatele se pregătesc în ziua respectivă, sunt proaspete şi nu se “reciclează”.
Nu există posibilitatea ca turiştii să aibă acces la bucătărie sau să-şi pregătească singuri masa (excepţie de la această regulă fac meniurile speciale pentru copii mici sau persoanele aflate în diete speciale, cu caracter medical).
ÎN ORICE SEZON!
Chiar dacă sezonul ciupercilor de pădure se întinde doar pe perioada iunie-septembrie, ne-am îngrijit din timp să vă putem oferi în orice zi din an o tocană bucovineană de hribi. Tocmai pentru că dorim să vă simţiţi minunat la Casa Elvira!
TARIFE DE MASĂ:
Prânz sau cina completă: 45 RON / persoană (ciorbă, fel principal, desert, apă minerală sau plată)
Cina standard: 37 RON / persoană (fel principal, desert, apă minerală sau plată)
Cina festivă (variantă): aperitiv din preparate de casă, specialităţi, salata Boeuf, salată de vinete, pastă de brânză, peşte afumat în cobză de cetină de brad etc., răcitură de cocoş de casă, sărmăluţe bucovinene, friptură din porc, viţel, pui cu tocană de ciuperci (hribi) şi murături, tort Diplomat cu fructe preparat la Casa Elvira, cafea, apă minerală, afinată bucovineană.
(Preţ estimativ: 90 RON/pers. la minim 12 porţii comandate.)
CAPACITATEA DE SERVIRE:
– salon cu şemineu cu 30 locuri la mese;
– terasă exterioară cu 20 locuri şi grătar exterior pentru barbecue;